Politică de confidențialitate

I. Informații generale
Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale [deținătorul website-ului], cu sediul în [sediul deținătorul website-ului], în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet toyonet (toyonet.ro)
II. Dreptul de a accesa, corecta și șterge datele și de a obiecta la prelucrarea datelor
Clienții noștri au dreptul de a accesa, corecta și șterge datele personale referitoare la aceștia și dreptul să se opună prelucrării acestor date, adresând în orice moment o cerere scrisă. Compania depune toate eforturile pentru a pune în aplicare măsuri de precauție adecvate pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal și pentru a preveni modificarea, corupția, distrugerea sau accesarea acestora de către terți neautorizați. Cu toate acestea, Compania nu controlează fiecare risc legat la utilizarea internetului și, prin urmare, avertizează utilizatorii site-ului cu privire la riscurile potențiale implicate în funcționarea și utilizarea internetului. Site-ul poate include link-uri către alte site-uri web sau alte surse de internet. Deoarece Compania nu poate controla aceste site-uri web și surse externe, Compania nu poate fi responsabilă pentru furnizarea sau afișarea acestor site-uri web și externe surse și nu poate fi tras la răspundere pentru conținut, publicitate, produse, servicii sau orice altceva alte materiale disponibile pe sau de pe aceste site-uri web sau surse externe.
III. Gestionarea datelor cu caracter personal
Puteți vizualiza sau edita datele dvs. personale online pentru multe dintre serviciile noastre. Puteți face, de asemenea alegeri cu privire la colectarea și utilizarea datelor dvs. Cum vă puteți accesa sau controla personalul datele vor depinde de serviciile pe care le utilizați. Puteți alege dacă doriți să primiți comunicări promoționale de pe site-ul nostru web prin e-mail, SMS, poștă fizică și telefon. daca tu primiți e-mailuri promoționale sau mesaje SMS de la noi și doriți să renunțați, puteți face acest lucru prin urmând instrucțiunile din acel mesaj. De asemenea, puteți face alegeri cu privire la primirea e-mailuri promoționale, apeluri telefonice și poștă prin vizitarea și conectarea la Companie Manager de comunicații promoționale, care vă permite să actualizați informațiile de contact, să le gestionați preferințele de contact, renunțați la abonamentele prin e-mail și alegeți dacă doriți să partajați persoana de contact informații cu partenerii noștri. Aceste alegeri nu se aplică comunicărilor de serviciu obligatorii care fac parte din anumite servicii ale site-ului web.
IV. Informații pe care le colectăm
Magazinul nostru colectează date pentru a funcționa eficient și pentru a vă oferi cele mai bune experiențe cu Servicii. Furnizați unele dintre aceste date direct, cum ar fi atunci când creați un cont personal. Obținem o parte din aceasta înregistrând modul în care interacționați cu serviciile noastre, de exemplu, folosind tehnologii precum cookie-urile și primirea de rapoarte de erori sau date de utilizare de la software-ul care rulează dispozitivul tau. De asemenea, obținem date de la terți (inclusiv alte companii). De exemplu, noi completează datele pe care le colectăm achiziționând date demografice de la alte companii. De asemenea, folosim servicii de la alte companii pentru a ne ajuta să stabilim o locație în funcție de adresa dvs. IP în ordine pentru a personaliza anumite servicii în funcție de locația dvs. Datele pe care le colectăm depind de servicii și caracteristicile pe care le utilizați.
V. Cum folosim informațiile dvs.
Site-ul nostru web utilizează datele pe care le colectăm în trei scopuri de bază: pentru a ne opera afacerea și furnizarea (inclusiv îmbunătățirea și personalizarea) serviciilor pe care le oferim, pentru a trimite comunicări, inclusiv comunicări promoționale și afișarea de publicitate. În realizarea acestora în scopuri, combinăm datele pe care le colectăm prin diferitele servicii de site web pe care le utilizați pentru a vă oferi un experiență mai uniformă, consecventă și personalizată. Cu toate acestea, pentru a spori confidențialitatea, avem construit în garanții tehnologice și procedurale concepute pentru a preveni anumite combinații de date. De exemplu, stocăm datele pe care le colectăm de la dvs. atunci când nu sunteți autentificat (nu sunteți conectat) separat de orice informație de cont care vă identifică direct, cum ar fi numele dvs., adresa de e-mail adresa sau numărul de telefon.
VI. Partajarea informațiilor dvs.
Împărtășim datele dvs. personale cu consimțământul dvs. sau, după caz, pentru a finaliza orice tranzacție sau furnizați orice serviciu pe care l-ați solicitat sau autorizat. De exemplu, vă împărtășim conținutul terți când ne spuneți să facem acest lucru. Când furnizați date de plată pentru a efectua o achiziție, noi va partaja datele de plată cu băncile și alte entități care procesează tranzacții de plată sau să ofere alte servicii financiare și pentru prevenirea fraudei și reducerea riscului de credit. În în plus, împărtășim datele personale între filialele și filialele noastre controlate. Împărtășim și noi date cu caracter personal cu furnizori sau agenți care lucrează în numele nostru în scopurile descrise în acest document afirmație. De exemplu, companiile pe care le-am angajat pentru a oferi asistență pentru clienți sau pentru a ne ajuta protejarea și securizarea sistemelor și serviciilor noastre ar putea avea nevoie de acces la datele cu caracter personal pentru a furnizează acele funcții. În astfel de cazuri, aceste companii trebuie să respecte confidențialitatea datelor și cerințele de securitate și nu li se permite să utilizeze datele personale pe care le primesc de la noi pentru niciunul alt scop. De asemenea, putem dezvălui date cu caracter personal ca parte a unei tranzacții corporative, cum ar fi a fuziune sau vânzarea de active.