SERVICII

Pentru a facilita colaborarea cu societătile ce au mai multe autovehicule in dotare, firma noastră incheie contracte pentru toate serviciile, pe bază de deviz si cu decontare dupa clauzele stipulate in contract. Incepând din anul 2008, firma noastră se ocupă de incheierea de contracte cu flote mari.

Vulcanizare Mobila

Oferim servicii de vulcanizare mobila pentru: autoturisme de oras, limuzine si autoturisme speciale, SUV 4×4, utilaje agricole, utilaje de constructii, microbuze si dube de marfa, autocare, camioane si TIR-uri.

Schimb de anvelope

Oferim schimb de anvelope pentru toate tipurile de turisme, camionete, camioane, masini agricole si verificarea presiunii acestora.

Montari demontari echilibrare

Toate standurile noastre sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice. Putem sa montam/demontam anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport. Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz ar apare riscul de a deteriora janta/anvelopa.

Hotel anvelope

Cazeaza-ti cele patru roti in conditii perfecte la un hotel de patru cercuri. Nu-ti mai cara anvelopele in garaj sau, si mai rau, in balcon. Lasa-le la un hotel de anvelope!

SERVICII ADITIONALE

Incarcare cu freon

Servire Cafea

Verificare presiune

Reparatii Anvelope

Cumparare Anvelope

Programari telefonice

CONTACT

Brasov - Calea Feldioarei Nr. 80, 500483 ​